Avcıbaşı İlkokulu
AVCIBAŞI MAH. AVCIBAŞI SK. AVÇIBAŞI ILKOKULU BLOK NO: 15 ÇALDIRAN / VAN

VİZYON

Her gün, bir önceki günden daha önde olup, her anlamda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde kalarak öğrencilerimizi, çevremizi bilinçlendirmektir.

MİSYON

Yaşanılan tüm imkânsızlıkların karşısına sevgi, saygı ve oluşturduğumuz güven ortamını koyarak öğrencilerimizin temel bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlayıp kendilerine güvenen bireyler olmalarına yardımcı olacağız.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)

Normal Eğitim (Tam Gün)

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzun ilkokul kısmı olarak, 08.30- 14.15 saatleri arasında derslerimiz devam etmektedir. Ancak 11.55- 12.40 saatleri arasında öğle yemeği molası vermekteyiz. Okul öncesi kısmımız ise 08.30- 13.30 saatleri arasında derslerine devam etmektedir.

Okulumuz sobalıdır. Katı yakacak ile ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Öğrencilerimiz yaya olarak, öğretmenlerimiz ise öğretmen servisleri ile ulaşımlarını sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine yaklaşık 8 km. uzaklıktadır. İlçemiz ise il merkezine yaklaşık 110 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, Van ilinin Çaldıran ilçesine bağlı Avcıbaşı Mahallesinde bulunmaktadır.

Kitap Van Projesi, Kültür-Sanat Van Projesi